pardoseli industriale Pardoseli industriale
Pardoseli Industriale Pardoseli epoxidice
Home - pardoseli industriale Compania - pardoseli industriale Calitate & Servicii Pardoseli industriale Contact
 
Pardoseli Industriale
Materiale pardoseli industriale
Solicitari Oferte Pret
pardoseli industriale - youtube.com pardoseli - facebook.com pardoseli industriale - twitter.com blog
InfoPardoseli

Art Beton realizeaza pardoseli industriale elicopterizate, cu sau fara strat de uzura, si pardoseli industriale epoxidice ce au la baza rasini epoxidice.

In realizarea pardoselilor elicopterizate, pe langa beton, plasa metalica se folosesc si alte materiale speciale, moderne, ce au menirea de a creste rezistenta mecanica, chimica si climatologica a lucrarii. Putem enumera astfel: fibra metalica, fibra de polipropilena, mortarul de presarare (cuartul), lacurile sigilante, snurul de acoperire rosturi de dilatare si/sau chiturile de rosturi.

In realizarea pardoselilor epoxidice (acestea pot fi realizate doar pe platforme deja betonate) se folosesc materiale ca primer epoxidic, rasina epoxidica, mortare epoxidice pentru reparatii platforme in vederea aplicarii de rasini epoxidice.

 

Nu ezitati sa ne solicitati informatii cu privire la pardoseli industriale sau sa solicitati o oferta de pret pentru o posibila lucrare a dvs. ce ati dori s-o realizam.

pardoseli industriale
 
Pardoseli elicopterizate :: Pardoseli epoxidice :: Compania :: Calitate & Servicii :: Contact copyright 2008-2012 Art Beton | creat de GBM